Destekli 3-6 Ekim Bosna Hersek ZEPS Fuarı ve İş Gezisi Programı

  • <%=haberItem.BASLIK %>
13 Eylül 2017 Çarşamba

ULUTEK Teknopark, Bosna Hersek Eşleştirme Merkezi , Zenica Kalkınma Ajansı, Avrupa İşletmeler Ağı katkılarıyla 3- 6 Ekim arası  ZEPS fuarı ve Bosna Hersek İş Gezisi planlanmış olup, % 50 KOSGEB destekli olarak gerçekleşecektir.

3 gece 3 günlük bu iş programına; thy uçak bileti, konaklama ( 4 yıldızlı otel ve tek kişilik odalarda ), tüm yemekler, kahve çay molaları, ulaşım, yakıt, transfer, tercümanlık, en uygun firma eşleşmesi, iş ve resmi toplantılar, saha gezileri, özel turizm rehberliği ve özel danışmanlık dahil olup  kişi başı yaklaşık maliyeti 660 €’dur . %50 KOSGEB desteği ile eşleştirme gezi maliyeti 330 €'dur. Teklif dahilinde şu anda alınan Uçak bileti fiyatı 190 € olup biletleme zamanında değişiklik gösterebilir. Biletleme yapılacağa zaman teklif bilet fiyatlara göre revize edilecektir. Uçuşlar ekteki programa uygun olarak THY  ile gerçekleşecektir.

Online kayıt, profillerin gönderilmesi ve B2B toplantılarına rezervasyon yapılması http://www.zepsb2b2017.talkb2b.net/ web sitesi aracılığıyla mümkün olacaktır

ZEPS fuarı  web site http://www.zeps.com/site/en/exhibition-programme

Eşleştirme desteğinden nasıl faydalanır :

Eşleştirme desteğinin faydalanmanız için her şeyden önce KOSGEB üyesi olmanız gerekmektedir. KOSGEB’e web sayfasından http://destek.kosgeb.gov.tr/  kolayca üye olabilirsiniz.

KOSGEB’e üye olduktan Saraybosna eşleştirme desteği olarak bizim dolduracağımız form ile Eşleştirme desteğine başvurabilirsiniz. Aynı şekilde Eşleştirme gezisinden sonra Saraybosna Eşleştirme merkezinin yapacağı Eşleştirme Gezisi Sonuç Raporu ile aldığınız hizmetlerin %50‘sinin iadesine başvuru yapabileceksiniz.

Eşleştirme desteği faydalanma sürecinde baştan sona kadar  Saraybosna Eşleştirme Merkezi olarak  tüm süreci takip ediyor ve yardımcı oluyor olacaktır.

Detaylı program için tıklayınız...