BEBKA'dan Girişimcilere Destek

  • <%=haberItem.BASLIK %>
9 Kasım 2017 Perşembe

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından bölgedeki girişimcilik altyapısının güçlendirilmesi, diğer kurumların vermiş oldukları desteklerle tamamlayıcılığın sağlanması ve bölgedeki teknoloji tabanlı firmalarının güçlendirilerek katma değerli üretime geçişin yapılması amacıyla önümüzdeki günlerde Bursa'da başlayacak olan 'Teknoloji Odaklı Hızlandırıcı Programı - TechUP'ın tanıtımı ULUTEK'te yapıldı.

Toplantıya BEBKA Genel Sekreteri İsmail GERİM, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Uludağ TTO Yönetim Kurulu Üyesi İlker DURAN ile birçok girişimci katıldı.

TechUP; Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı ve Uludağ Üniversitesi TTO tarafından yürütülen ve Bursa’da faaliyet gösteren firmalara yönelik eğitim, mentorlük ve danışmanlık hizmetlerinden oluşan bir hızlandırıcı programdır.

TechUP ile Bursa'da faaliyet gösteren ve alanında yenilikçi ve teknolojik bir ürünü/hizmeti olan, fakat söz konusu atılımı finansal kısıtlar veya tecrübe eksikliği gibi sebepler ile gerçekleştiremeyen, en az 3 ay önce kurulmuş, tercihen ciro elde etmiş firmaların büyüme hedeflerinin mentorlar gözetiminde desteklenmesi ve firmanın yatırım yapılabilir hale getirilmesi hedeflenmektedir.

 

http://www.bebka.org.tr/techup/bursa/