ULUTEK'TE KİŞİSEL GELİŞİM EĞİTİMLERİ DEVAM EDİYOR

  • <%=haberItem.BASLIK %>
5 Ocak 2022 Çarşamba

ULUTEK’teki firma yetkililerine, kişisel gelişim süreçlerinin hızlandırılması ve değişim yolculuklarının güçlendirilmesi amacıyla stratejiler anlatıldı.

ULUTEK Teknopark’ta faaliyet gösteren firmalara yönelik düzenlenen ‘Kendini Gerçekleştirmek’ başlıklı çevrimiçi etkinlikte Diksiyon Eğitmeni ve Digital Exchange Metin Yazarı Seda Çapçı, bireylerin kişisel yolculuk süreçlerinin doğru ve etkin şekilde geliştirmeleri için atılması gereken adımlar hakkında bilgiler verdi.

‘HERKESİN GELİŞİM YOLCULUĞU FARKLIDIR’
Bireylerin hayatta var olan bütün verilerden faydalanarak geleceklerini ilmek ilmek örebileceklerini söyleyen Seda Çapçı, “Hepimiz yarım ve eksik doğarız. Boş bir tuval olarak dünyaya geliriz ve bu tuvali; bilgiyle, gözlemle, iç sesimizi dinleyerek doldururuz. Bilgiler ile birlikte bir resim oluşturulduktan sonra, karşınızdan kendinize bakabilir ve bununla gurur duyabilirsiniz. Her zaman ve her yaşta kendinizi geliştirmeye devam edebilirsiniz. Ulaştığınız noktanın ardından çıtanızı daha üst seviyelere taşıyabilirsiniz. Herkesin hikâyesi, yolculuğu ve kendini geliştirme süreci farklıdır. Bu süreçte hiçbir şey için geç olmadığını unutmamalısınız” dedi.

‘İYİ OLDUĞUNUZ ALANA YÖNELİN’
Yetenek ve ilgi alanlarındaki iyi olan faktörlere eğilmenin başarıyı da beraberinde getireceğini belirten Çapçı, “Olmasını dilediğiniz şeyler, olması gerektiği zaman size zaten gelecektir. Önünüzdeki bu engelleri, yeteneklerinizle ve sizi yönlendiren hislerinizle aşmalısınız. Bu doğrultuda gücünüz olduğu alana yöneldiğinizde, oluşturduğunuz bu sahnede başları kendinize çevirtecek hâle geleceksiniz” diye konuştu.