ULUTEK, Cosme Programı Tanıtım Toplantısı'nda

  • <%=haberItem.BASLIK %>
22 Ocak 2018 Pazartesi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Küçük Orta ve Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) işbirliğiyle Avrupa Birliği (AB) İşletmeler Ağı'nın ve KOBİ’lerin Rekabet Edebilirliği Programı’nın (COSME) tanıtımı yapıldı.

COSME programının, bölgedeki potansiyel faydalanıcılarına ve hedef gruplara tanıtılması, hedef gruplarının bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması ve böylelikle de çağrılara başvuruların artırılması amacıyla Bursa’da bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Grand Swiss-Bell Hotel Çelik Palas’ta düzenlenen bilgilendirme toplantısına; Bursa Vali Yardımcısı Yalçın Bulut, KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim’in yanı sıra çeşitli kamu kurumlarının müdürleri, STK’ların başkan ve temsilcileri ile özel sektör temsilcileri ve diğer ilgililer katıldı. Ulutek Teknopark’ı temsilen Uluslararası Projeler Uzmanı Mustafa KAHRAMAN katıldı.

Yapılan açılış konuşmalarının ardından KOSGEB AB Koordinasyon Müdürü Neriman Pınar Işın, KOSGEB Bursa Bölge Müdürlüğü’nden Barış Alural, Eskişehir Sanayi Odası’ndan İsmail Öztürk ve ODTÜ Teknokent’ten de Başak Özcan tarafından sunumlar yapıldı. COSME tanıtım toplantısı katılımcılardan gelen soruların cevaplandırılmasıyla tamamlandı.