Doruk Sağlık Grubu ile İşbirliği Sonucu Ücretsiz Muayene Avantajı

  • <%=haberItem.BASLIK %>
14 Mayıs 2019 Salı

Ulutek Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile “DORUK Sağlık Grubu” arasında personellerin avantajlı sağlık hizmetlerinden yararlanacağı protokole imza atıldı. Bölgemizde yer alan tüm firma personelleri fark ücreti alınmadan ücretsiz muayene hizmetinden yararlanacaktır.

Protokol ULUTEK Teknopark Genel Müdürü Prof. Dr. Mehmet KANIK ve Doruk Sağlık Grubu adına Kurumsal Pazarlama Yöneticisi Göksu FERİK tarafından imzalanmıştır. Doruk Sağlık Grubunda yer alan “DORUK SETBAŞI TIP MERKEZİ  ile yapılan protokol sadece Ulutek Yönetim personellerini kapsayan bir anlaşma olmayıp tüm bölge personelleri ve 1.derece yakınlarını kapsayacaktır.
 

Protokol ile sağlanan avantajlar;

  • Protokol 13.05.2019 tarihinden itibaren 1 yıllığına imzalanmıştır.
  • Ulutek Teknopark’ta yer alan firmalarda çalışan yaklaşık 900 çalışanı ve 1.derece yakınlarını kapsayacaktır. 1.derecede yakının bakmakla yükümlü olma şartı yoktur.
  • Muayene ücreti alınmayacak olup sadece SGK ya ödenecek olan 15 TL katkı payı ödenecektir.
  • Laboratuvar, Röntgen, USG gibi hizmetlerden %55 indirimli olarak yararlanılacaktır.
  • Ameliyat ve doğumlarda liste fiyatlarından %20 iskonto yapılacaktır. Doğum/sünnet/katarakt ameliyatı gibi max. İndirimli paket rakamlarından ayrıca %10 ilave iskonto yapılacaktır.
     

Ayrıca Çekirge ve Yıldırım Doruk Hastanelerinde muayene ücretlerinde %15 Laboratuvar hizmetlerinde ise %30 indirim uygulanacaktır.
 

Doruk Setbaşı Tıp Merkezi
Bağlarbaşı Mahallesi, 
Mudanya Yolu Bağlarbaşı Metro İstasyonu Yanı, 
16160 Osmangazi/Bursa